Realitatea Unei Femei Atragatoare - Analiza Psihologica – Arta Seductiei

Realitatea unei femei atragatoare – analiza psihologica

PUBLISHED by catsmob.comOk. Am observat ca destul de multa lume are dubii referitoare semnificatia VIDEOULUI „Realitatea unei femei atragatoare”.

O sa il traduc si o sa ii fac o scurta analiza.

La intrarea in club este coada. Femeia gandeste: ” Nu am mai stat la coada din scoala generala”. Este constienta de puterea frumusestii ei si ca are statut privilegiat fata de ceilalti muritori.

Cand apare la intrare, bodyguardul is baga coada intre picioare ca un SCLAV ce e si pentru ca patronul i-a zis sa lase femeile frumoase in club, ca prioritate, pentru ca daca sunt femei atragatoare in club, barbatiilor incep sa le fiarba hormonii si consuma mai mult. Asta e motivul principal pentru care sunt aduse animatoare in cluburi.

Apoi intra in club si se gandeste ca aici si-a serbat ziua o prietena de-ai ei, ca marele magician Chris Angel s-a dat la ea si nu-a lasat-o in pace pana nu i-a facut un „handjob” prin pantaloni si apoi …SE INTALNESTE CU ” MAI BINE SA FIM DOAR PRIETENI” tipul care are erectie cand imbratiseaza o femeie atragatoare.

Tipul o stie din clasa a-3-a si a fost super indragostit de ea , fara rezultate pentru el, evident. De asemenea tipul isi prezinta prietenii pe ochii carora se poate citi :” Oaaau, ce tipa tare. Da oricum nu prea am sanse asa ca mai bine nici nu incerc sa fac ceva. Mai bine sa stam cuminti si POATE gagica o sa faca EA primul pas” . LOL, asta i buna.

Baietii incearca sa poarte o conversatie cu tipa, se vede pe limbajul lor nonverbal ca sunt agitati si cand unul din tipi pune o intrebare foarte interesanta, „unde lucrezi?” iar ea spune ca intr o firma de public relations, gagii incep sa rada pentru a-i face pe plac gagicii si pentru a-i castiga simpatia si aprobarea.

Ceea ce tipii astia nu stiu ca exact comportamentul asta RESPINGE femeile atragatoare.

Apoi tipa pleaca casino online la baie. Pe drum, intalneste un adolescent care se uita hipnotizat la sanii ei fara sa zica nimic. Asta il face sa piarda razboiul inainte de a-l incepe.

In sfarsit, un tip care are curajul sa abordeze femeia. Insa vestea buna se termina aici. Vestea proasta e ca tipul zice:” Salut, iti cumpar ceva de baut?”  Mesajul asta inseamna :” Esti o femeie foarte atragatoare si nu cred ca am vreo sansa iar pentru ca ma consider foarte plictisitor o sa incerc sa iti cumpar atentia si poate putin din timpul tau oferindu-ti o bautura”.

Tipa gandeste:” De ce ma mai obosesc sa imi iau portofelul cu mine?”

In filmulet nu arata dar am vazut personal cazuri in care femeile acceptau bautura si apoi se intorceau sa se sarute cu TIPUL DE CARE ERAU ATRASE, nu de mupetsii care sar sa cumpere de baut la femei necunoscute doar pentru faptul ca arata bine.

Urmatoarea faza e cand un indian, probabil putred de bogat, face si el ce stie mai bine. Se prezinta si ii spune gagicii :” Daca vrei, iti cumpar o insula” LOOL.

Inainte de a ajunge la baie, tipa se intalneste cu un fost coleg de scoala care e cu prietena si care e super geloasa. Din cauza ca e atragatoare, tipa din povestea noastra a atras multa furie din partea iubitelor diversilor tipi care cand vedeau o femeie atragatoare uitau ca au prietena 🙂

Evident tipa nu e curioasa, concluzioneaza ca e cea mai proasta noapte din viata ei si ajunge la baie. Acolo isi spune ca e grasa si apoi intra pe usa o tipa cu adevarat grasa.

Scena se incheie jalnic cu prietenul care o iubeste de 18 ani si pe care tipa il considera DOAR un prieten, o situatie care se cheama LJBF in limbaj de specialitate :D.

Tipul isi declara iubirea vesnica ( si din gandurile tipei „Oh, not again” ne dam seama ca a mai avut incercari de acest fel soldate fara rezultate si FARA REZULTATE VA FI IN VECII VECILOR AMIN, daca nu se pune pe treaba sa invete cum functioneaza atractia sexuala.

Apoi apare din nou indianul bogat care incheie:” Daca vrei, pot face ca tipul asta sa dispara cat ai pocni din degete”

In incheiere, vreau sa imi exprim dezgustul pentru toti barbatii care trateaza femeile frumoase ” in regim special” doar pentru aspectul lor fizic. De asta avem femei figurante si ne plangem ca au fitze. Pentru ca oamenii se poarta cu tine asa cum ii educi sa se poarte. Avem femeile ce le meritam. Singura schimbare care se poate produce e in generatia noua, generatie de baieti si barbati care stiu cum functioneaza atractia sexuala, stiu sa faca o femeie sa ii placa pentru ceea ce sunt ca oameni si cu ocazia asta le fac si pe ele fericite ca au un barbat adevarat langa ele care le face fericite si nu doar un SPONSOR.

Omul cat traieste invata, asa ca te sfatuiesc si pe tine sa urmezi acest drum al excelentei si al dezvoltarii permenante.

Pregatim lucruri foarte interesante pe arta seductiei asa ca urmareste-ne.

Succes,

Pera

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere