De Ce Au Cocalarii Succes La Femeile Frumoase – Arta Seductiei

De ce au cocalarii succes la femeile frumoase

maxresdefault

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă şi tu eşti ca mine este foarte probabil să ţi se fi întâmplat măcar odată să priveşti către un cuplu şi să gândeşti cu disperare ceva de genul:

“Nu înţeleg frate ce vede la ăsta!!”

Mai exact vorbesc despre situaţia grosolană în care o tipă aparent super ok, pe care poate o şi cunoşti este complet îndrăgostită un tip care este imbecil, se îmbracă de prost gust, arată ca dracu şi se mai poartă şi urât cu ea.

Ştiu că mie mi-a luat ceva timp până m-am lămurit care-i treaba cu situaţiile de genul ăsta şi sincer prima explicaţie care îmi venea în minte era ceva de genul:

“Cel mai probabil femeile sunt atrase de băieţii răi!” – doar aşa puteam să dau puţin sens situaţiei şi era înfiorător pentru că eu NU eram deloc în categoria respectivă.

Adevărul e că am continuat mult timp să fiu complet intrigat de situaţii de genul ăsta, cel puţin până am început să studiez în profunzime psihologia relaţiilor de cuplu şi am reuşit să înţeleg câteva lucruri esenţiale:

 

1 Pentru fiecare există cineva şi de cele mai multe ori, femeile care sunt atrase de astfel de comportamente deplasate, sunt femei imature din punct de vedere emoţional.

Despre diferenţa dintre femeile mature şi imature am vorbit în video-ul de >>AICI<<

 

2 De cele mai multe ori acele femei care sunt atrase de mârlani, nu percep faptul că sunt jignite ca o insultă, mai degrabă li se pare că au de a face cu bărbaţi care nu se tem să se exprime lucrurile pe care le simt. Ironic, nu?

 

3 Comportamentul “antisocial” şi vulgar al cocalarului, de cele mai multe ori, le face pe aceste femei, care îi plac, să aibă sentimentul că au lângă ele nişte bărbaţi Alfa, foarte siguri pe ei şi astfel se simt în siguranţă, protejate.

 

4 Dacă te simţi atras de o femeie care preferă cocalarii, bizonii de Bamboo sau vreun taur comunal cu zgardă de aur, înseamnă că ori ai face bine să începi să devii şi tu la rândul tău unul dintre specimene ori e momentul să schimbi modul în care selectezi şi alegi femeile pe care le vrei.

 

La fel cum nouă bărbaţilor ni se pare că ele se simt atrase de cele mai nepotrivite persoane, inculte, penibile, vulgare, este foarte posibil ca noi să fim atraşi de persoanele nepotrivite.

Din păcate noi bărbaţii avem de multe ori un filtru extern vizual foarte puternic şi vom avea tendinţa să facem o selecţie în ceea ce priveşte femeile în funcţie de felul cum arată, iar restul lucrurilor legate de personalitatea ei ajung în plan secundar.

Nu spune nimeni că nu ar trebui să vrei femei frumoase, însă este important să îţi dezvolţi un filtru bun pentru a ajunge să cunoşti şi să selectezi exact femeile pe care ţi le doreşti.

Dacă toată experienţa ta de a cunoaşte femeile în profunzime este limitată doar la 3-4 interacţiuni, e foarte posibil să te trezeşti pe la 20-25 de ani că arăţi unele femei cu degetul şi să faci afirmaţii de genul:

“Toate femeile sunt materialiste!”

“Femeile vor doar bani!”

“Toate sunt atrase de nesimţiţi!”

Asta pentru că nu simţi că reuşeşti să conectezi cu adevărat cu o persoană şi vei căuta să îţi justifici motivele pentru care nu sunt atrase de tine femeile frumoase.

Şi da, sunt unele femei care preferă bărbaţii ăia penibili, însă după cum am scris în cartea mea Dacă n-o Seduci, Se duce, obiectivul tău ca bărbat este să ajungi să cunoşti şi să ai exact femeile pe care le vrei şi le meriţi.

Aşa că de cele mai multe ori când ţi se pare că femeile pe care le vrei stau cu bărbaţi nepotriviţi, este posibil ca de fapt tu să îţi doreşti femeile nepotrivite.

Tot în cartea Dacă n-o Seduci, Se duce am vorbit în detaliu despre cum să ajungi să nu te mai blocheze limitările legate de “imagine” şi “bani” şi cum să  întâlneşti exact femeile pe care ţi le doreşti cu adevărat.

Mai multe detalii despre carte poţi găsi chiar aici -> https://artaseductiei.ro/carti/daca-no-seduci-se-duce/

PS: Bucură-te de vară așa cum se cuvine, alături de femei frumoase, chiar pe malul mării! Plaja, cluburile, caldura si cocktailurile reci fac sezonul de vara sa fie momentul in care toata lumea cauta o aventura… iar marea este cel mai bun loc pentru asta. Îmbină plăcutul cu și mai plăcutul la Tabăra de Seducție de la Vama Veche.

Cum ar fi daca în 5 zile ai cunoaște mai multe femei decât ai cunoscut în toată viața ta?

Te astept la acest workshop intensiv, care se desfasoara pe parcursul a 5 zile, in care vei avea parte de training, informatii, practica si, nu in ultimul rand, distractie. Află detalii de AICI!

Seminar video gratuit
5 greseli care distrug atractia instant
Invata cum sa NU mai fii refuzat de femei si sa cunosti USOR genul tau de partenere